La nostra prioritat són les persones

Acord número 23. "Donarem resposta directa a les persones, incrementat les prestacions econòmiques i creant un sistema d'accés automàtic als serveis i a les situacions d'urgència sense tramitació administrativa prèvia"

El senyor Galmés diu que la seva prioritat són les persones més vulnerables però el que en realitat vol dir és que la seva prioritat és fer-s’hi fotos sense oferir-los cap solució. A això s’hi ha dedicat aquest Nadal quan s’han passejat amb els serveis d’emergència però no han incrementat ni un euro les partides del pressupost 2024 destinades a les persones en risc d’exclusió social a Mallorca.

Acord número 25. "Renovarem i implantarem íntegrament el Pacte per la Inclusió Social juntament amb EAPN-Illes Balears xarxa per a la Inclusió Social, que permeti millorar les condicions de vida de les persones en situació de risc, de pobresa i/o d'exclusió sociali facilitar, enfortir i consolidar el treball de les entitats socials especialitzades en aquest àmbit"

El senyor Galmés tampoc no diu res sobre l’incompliment dels seus propis acords amb VOX. El partit d’ultradreta es va negar a signar l’acord per la inclusió social que ells mateixos havien pactat demostrant una vegada més que cap dels partits que conforma aquest govern de la involució no té entre les seves prioritats la protecció de les persones més vulnerables.

Compartir