Ajudarem els centres educatius i assistencials 0-3

"El Grup Popular reclama una ajuda per als ajuntaments destinat als centres educatius de 0-3 anys i l'altre per als centres educatius privats i centres assistencials 0-3 anys”.

Això és el que reclamava el senyor Galmés quan era a l’oposició. Mentrestant, el grup polític no va voler participar en l’elaboració del reglament d’autorització i inspecció dels centres d’atenció infantil 0-3 del Consell de Mallorca i el va votar en contra en un exercici d’irresponsabilitat política.

 

Podeu llegir les seves declaracions aquí:

https://mallorcactual.com/archive/23674/el-pp-pide-al-consell-de-mallorca-que-habilite-dos-nuevas-lineas-de-ayudas-dirigidas-a-las-guarderias-de-0-a-3-anos

"El Capítol 7 presenta una disminució d’un 70,43% de les seves previsions.... L’aplicació pressupostària prevista l’any passat, destinada a ajudes a centres de 0- 3 anys, amb un milió d’euros, desapareix."

Uns anys després, al seu primer pressupost com a govern del Consell de Mallorca, les ajudes als centres d’atenció infantil 0-3 desapareixen del projecte de pressupost 2024, sembla que el senyor Galmés i la senyora Roca han oblidat aquelles paraules que van dir aleshores: ” l’atenció als infants és una funció prioritària tant per a la família com per a la societat”


Aquí teniu un extracte de l’informe del Servei de Comptabilitat i Pressuposts del Consell de Mallorca on es deixa clar que no hi ha nova inversió destinada a la creació de noves residències o centres de dia per al 2024.

Compartir