Acabaré amb les llistes d’espera

"Hem de desembossar les llistes d'espera, no podem consentir que, amb més recursos que mai, avui dia hi hagi 1.800 persones esperant per optar a una plaça residencial o de centre de dia, no s'ho mereixen les nostres persones majors ni les seves famílies"

Uns dies abans de les eleccions autonòmiques, insulars i municipals, el candidat Llorenç Galmés se’n va anar a fer una foto en una residència en construcció per prometre posar fi a les llistes d’espera en residències si ell governava.

 

Podeu llegir les seves declaracions en aquest enllaç: 

https://www.cronicabalear.es/2023/el-pp-asegura-que-acabara-con-las-listas-de-espera-para-acceder-a-una-residencia-en-mallorca/

"El Capítol 7 presenta una disminució d’un 70,43% de les seves previsions. No hi ha crèdit destinat ja al Consorci de Recursos Sociosanitaris pel finançament de la construcció de residències o centres de dia, per finalització dels projectes."

El senyor Galmés no ha trigat ni 6 mesos a incomplir una altra de les seves promeses. Al projecte de pressupost de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials de 2024, el primer del nou equip de govern de PP i VOX, es deixa clar que no hi ha cap intenció de treballar per solucionar la problemàtica d’accés a residències i centres de dia per a la gent gran dependent de Mallorca.

 

Aquí teniu un extracte de l’informe del Servei de Comptabilitat i Pressuposts del Consell de Mallorca on es deixa clar que no hi ha nova inversió destinada a la creació de noves residències o centres de dia per al 2024.

 

Compartir