El Consell censura el còmic de Les Kellys

"Si pensáis que por quitar nuestro cómic de la web nos vais a invisualizar, lo lleváis claro, ya lo estuvimos por muchos años, ahora más que nunca la lucha continua"

Hem hagut de sentir aquests mesos per boca del Sr. Galmés que no es produirien reculades en la defensa dels drets de la dona per aconseguir una igualtat efectiva entre dones i homes.

 

Per això, el Consell de Mallorca no ha tingut cap altra idea, per celebrar els actes del 8M, que censurar el còmic de les Kellys de la seva web oficial. L’únic còmic que s’ha retirat de la col·lecció “Mallorca té nom de dona” i que, malgrat la petició reiterada d’explicacions per part de l’oposició, no n’han volgut explicar els motius.

 

Per no voler fer ni una pasas enrere, la primera acció del Consell de Mallorca va ser canviar el nom de la Direcció Insular d’Igualtat i Diversitat per Direcció Insular de Famílies, un exemple clar d’invisibilització de la lluita per la igualtat. El cinisme del Sr. Galmés en matèria d’igualtat, com en moltes altres coses, continua… Promet una cosa i fa la contrària

 

Des de l’Observatori Progressista de Mallorca, hem decidit publicar el còmic de Les Kellys, col·lectiu en lluita pel drets de les dones ja que la institució insular ha decidit censurar-lo.

 

Podeu descarregar el còmic al següent enllaç:

Les Kellys, col·lectiu en lluita pel drets de les dones

 

Pots seguir tota la informació amb aquest articles:

 

https://www.diariodemallorca.es/mallorca/2024/03/14/kellys-critican-censura-reconocida-consell-99487720.html

 

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2024/03/14/2125285/kellys-cargan-contra-consell-por-haber-censurado-comic.html

Compartir