Un Consell sense rumb

El Pressupost del Consell de Mallorca 2024 aprovat inicialment aquest passat dijous confirma el retrocés de la institució a les èpoques en que va ser coneguda com a «sa repartidora».

El Pressupost del Consell de Mallorca 2024 aprovat inicialment aquest passat dijous confirma el retrocés de la institució a les èpoques en que va ser coneguda com a «sa repartidora». Un aparell de distribució de partides econòmiques entre diferents col·lectius sense cap ànim de gestionar serveis, assumir competències ni d’exercir el paper institucional que se li suposa. Les xifres diuen que el pressupost del Consell serà de 619,2 milions d’euros, un 7% més que en 2023. Amb aquest finançament hi hauria motius per a l’esperança. Però lamentablement no serà així.

 

L’herència i la gestió responsable dels darrers anys ha modelat un govern de Mallorca sanejat, més actiu i més proper als ciutadans, amb idees i iniciatives. Però increïblement, amb més doblers, el Consell PP-VOX del Sr. Galmés torna petit, inactiu i irrellevant com a institució.

 

La manca de projecte de PP-VOX queda demostrada en les xifres del pressupost 2024. Cap iniciativa pròpia, sense model de país, presoner de les dèries ideològiques de la ultradreta que el PP fa seves i defensa amb orgull. Sens dubte estam davant d’un fiasco de pressupost, una oportunitat perduda per a Mallorca i els seus ciutadans.

 

Pots llegir l’article complet de Catalina Cladera a Diario de Mallorca:

https://www.diariodemallorca.es/opinion/2023/11/26/consell-sense-rumb-95096479.html

Compartir