Les polítiques ‘zero-ambientals’ de PPVox al Consell

A l’anterior legislatura el Consell de Mallorca emprengué un camí ferm cap a l’economia circular. Un camí que ara ha abandonat per que PPVox ha convertit les polítiques mediambientals dels darrers 8 anys en polítiques ‘zero-ambientals’.

Amb molt de treball i constància l’anterior equip de govern liderat pels socialistes engegà el pla «Mallorca Circular», optant a un finançament de fins a 800 milions d’euros de fons europeus Next Generation fins a 2030. Aquests diners s’implementaven a Mallorca a través de 24 projectes.

 

Ni tan sols una pandèmia aturà la determinació de les forces progressistes d’encaminar una estratègia a mitjà i llarg termini per afrontar els problemes estructurals de l’Illa de Mallorca i convertir en realitat una transició transversal cap a la sostenibilitat, la circularitat, l’eficiència i el respecte al medi natural. El Consell actuà en aquells moments amb responsabilitat, la que s’ha d’esperar de les administracions públiques en una qüestió tan cabdal com el canvi climàtic, que ens afecta especialment per la fragilitat de la nostra Illa.

Pots llegir l’article complet de Joana Maria Adrover a Ultima Hora:

 

https://www.ultimahora.es/opinion/tribuna/2024/01/11/2083643/les-politiques-zero-ambientals-ppvox-consell.html

Compartir