El Consell té massa alts càrrecs

"S'haurien de destinar els diners que es gasta el Consell de Mallorca en alts càrrecs a resoldre els problemes de la gent"

Al juliol de 2019, al primer plenari ordinari d’inici de la legislatura, el Sr. Galmés va fer una crítica molt dura respecte a l’organigrama que va presentar el pacte de progrés. No va dubtar a criticar el nombre de càrrecs, acusar el pacte de col·locar gent afí i fer servir tot el catàleg d’acusacions demagògiques que ens té acostumats la dreta.

 

Podeu llegir les acusacions en aquests dos articles i en el video del plenari:

https://www.20minutos.es/noticia/3707559/0/galmes-recrimina-cladera-que-se-gaste-11-5-millones-su-agencia-colocacion/

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2019/08/04/1098657/critica-consell-aumenta-millones-euros-gasto-cargos-puestos-dedo.html

"Fa quatre anys nosaltres érem 52, vostès ara 51 i segur que anirem veient noves incorporacions"

Sembla que al Sr. Galmés se’l va oblidar destinar la despesa en alts càrrecs a solucionar els problemes de la gent. Quan va ser president es va adonar que per poder gestionar necessitava tenir una estructura de personal suficient. No li va tremolar la mà a l’hora de col·locar com a directors insulars i secretaris tècnics de la institució tots els seus candidats i candidates que no havien estat elegits. 

Quan va ser president, de tots els directors insulars i secretaris tècnics que criticava al vídeo del plenari només va prescindir del director de política lingüística i ho va fer per motius ideològics i no d’estalvi.

 

Aquí teniu les dades per consultar: 

https://cadenaser.com/baleares/2023/07/19/cladera-critica-que-se-han-puesto-el-mismo-numero-de-altos-cargos-en-el-consell-radio-mallorca/

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2023/07/19/1979155/consell-mallorca-psib-incoherente-vox-solo-tengan-cargo-menos.html

 

 

Només uns mesos més tard, com vaticinava la senyora Cladera, l’organigrama del Consell ja superava el de la legislatura anterior.

"En el presupuesto de 2024, que el presidente insular, Llorenç Galmés, presentó sin dar detalles el pasado viernes, también se confirma que el nuevo gobierno no ahorrará el medio millón de euros que anunció tras acceder al cargo en verano"

Compartir